Nyhedsbrev

Her kan du læse skolens seneste nyhedsbrev - og tilmelde dig via boksen i højre side.

Nyhedsbrev august 2017

Håber du har haft en dejlig sommer, og så småt er ved at planlægge efterårets indendørs sysler. Vi har i hvert tilfælde gjort vores til at inspiration til efterårets og forårets kurser ligger klar i form af Skolen for kreativ fritids nye program for sæsonen 2017-2018 ligger klar.

Program 2017-2018 kan afhentes på skolen på Industrivej 13 - også udenfor normal åbningstid, da vi har fået sat en brochureholder op til venstre for indgangen. Samtidig kan programmet som sædvanlig afhentes på alle Viborg Kommunes biblioteker, samt bibliotekerne i Herning, Holstebro, Randers, Silkeborg og Skive. Du kan også finde programmet i pdf-version på skolens hjemmeside: www.skolenforkreativfritid.dk.

Udover skolens kendte fag er der følgende nyheder:  Fyldte chokolader og Fabelagtige flødeboller samt , Workshops med folietryk og frit håndbroderi, Nålefilt – figurer, Plantefarvning, Tekstiltryk og Trææsker.

1.-3. september i Tinghallen. Besøg Skolen for kreativ fritid på scenen på årets messe ”Kreativ Fritid” i Tinghallen. Rigtig mange fag er repræsenteret med arbejdende stande, hvor du kan få inspiration og har mulighed for at få en faglig snak med instruktøren i det fag, der interesserer dig mest. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at tilmelde dig et eller flere af skolens mange spændende kurser.

Skolestart De fleste af efterårets kurser starter op fra den 15. september - enkelte kurser starter dog tidligere, ligesom der løbende er nye kurser året igennem. Seniorskolen starter d. 8. september 2017 med en række nye, spændende foredrag. Læs mere på skolens hjemmeside om de enkelte foredrag.

Kreativ Hobbymesse i Aars Sidste år var skolen for første gang repræsenteret på Kreativ Hobbymesse i Aars og det var en succes, så igen i år er vi at finde på messen, som i år løber af stabelen den 23. og 24. september.

Broderi - foredrag og workshop Faget er de senere år blevet utrolig populært igen og derfor er vi glade for - udover vore faste broderi-kurser - at kunne tilbyde foredrag og workshop med brodøse; Bettina Andersen. Læs mere i programmet eller på skolens hjemmeside.

Trædrejeseminar og trædrejning Vi glæder os dette efterår specielt til at kunne tilbyde trædrejekurser i oktober, med den irske instruktør Glenn Lucas. Samtidig genoptager vi en gammel tradition med afholdelse af trædrejeseminar - også i oktober. Også her får vi glæde af inspiration fra Glenn Lucas og den engelske instruktør Simon Hope. Læs mere i programmet eller på skolens hjemmeside, men vent ikke for længe med at tilmelde dig - der er rift om pladserne.

Juleworkshop den 12. november - en hyggelig start på julen Juleworkshop er et fast indslag hvert år Programmet ligger snart klar og i år har vi ændret det således, at man på forhånd tilmelder sig til én workshop om formiddagen og én om eftermiddagen. Du kan allerede nu tilmelde dig via  www.SkolenForKreativFritid.dk

På gensyn til et skoleår med et væld af spændende kurser!

Kirsten Hansen

Skoleleder