Nyhedsbrev

Her kan du læse skolens seneste nyhedsbrev - og tilmelde dig via boksen i højre side.

Nyhedsbrev maj 2018

 

Vil du gerne modtage Nyhedsbrevet fremover?

Du modtager dette Nyhedsbrev fordi du tidligere har vist interesse for at få tilsendt nyheder om hvad der sker på Skolen for kreativ fritid. Det håber vi også at du gerne vil fremover... Men den 25.5.2018 træder den nye Persondataforordning i kraft og derfor skal vi bruge din accept på, at vi også fremover må sende Nyhedsbrevet til dig.

 

I den forbindelse vil vi udlodde 5 gavekort, som hver giver 200 kr. rabat ved tilmelding til et af efterårets kurser. Vinderne vil blive trukket efter den 25.5.2018 og vil blive offentliggjort på skolens facebookside ligesom vinderne vil få direkte besked.

 

Ønsker du fremover at modtage Nyhedsbrevet har du flere muligheder. Du kan enten tilmelde dig via skolens hjemmeside: www.skolenforkreativfritid.dk under fanen Nyhedsbrev. Alternativt kan du sende en mail til info@skolenforkreativfritid.dk, hvor du bekræfter at du gerne vil modtage Nyhedsbrevet.

Vi håber at du også fremover vil holde dig orienteret om hvad der sker på skolen.

 

I skrivende stund viser sommeren sig fra sin bedste side med sol og varme. Det afholder dog ikke folk fra indendørs, kreative sysler på Sommerskolen, som løber af stablen i disse uger frem til 22. juni 2018.

 

Foredrag og udstilling v/ protest-brodøsen Tonja Rosenblad

Sideløbende med den sidste del af sommerskolen, vil der fra fredag den 25.5.2018 frem til den 8.6.2018 være en spændende udstilling på skolen, med protest-broderier lavet af Tonja Rosenblad. Uanset om du er tilmeldt sommerskolen eller ej, er du velkommen til at komme og se udstillingen. Der er fri entré til udstillingen.

 

Fredag den 25.5.2018 er der desuden mulighed for at høre Tonjas tanker, om sit "oprør" med nål og tråd, når hun holder foredrag i kantinen mellem kl. 15.00 og kl. 16.10. Tilmelding er nødvendig, så skriv til skolen på info@skolenforkreativfritid.dk, hvis du er interesseret i at deltage eller tilmeld dig på skolens hjemmeside: https://www.skolenforkreativfritid.dk/kurser/dofov2holdvisning?katalog=aktuelle-kurser&kategori=broderi&hold=189005 

hvor du også kan læse mere om Tonja Rosenblad. Pris kr. 50 kr. Skolen sørger for bobler i glasset og lidt sødt til.

 

Seniorfolkemødet i Viborg den 21. juni på sØnæs.

Seniorfolkemødet har efterhånden bidt sig fast som en fast og populær dag, hvor sØnæs bliver forvandlet til en inspirerende og festlig dag for seniorer, hvor der er mulighed for at blive klogere, have det sjovt, bevæge sig, debattere og møde andre. Arrangementet starter kl. 14.00 og slutter kl. 21.00. Seniorskolen er selvfølgelig også til stede og du finder os på VFOS's stand. Vi glæder os til at hilse på dig!

 

Skolens nye program for 2018-2019

Skolens nye program forventes at ligge færdigtrykt den 21. juni. Hent den på Seniorskolens stand på sØnæs samme dag, eller kom forbi skolen og hent dit eksemplar. Der er opsat en brochureholder ved indgangen, så du kan hente dit eksemplar selvom skolen er lukket.

 

Uge 31 i Viborg

Sommerferien nærmer sig og har du endnu ikke fastlagt din ferie, så er der stadig mulighed for at tilmelde sig en hyggelig, kreativ ferie, når vi i uge 31 slår dørene op til en sommerferieuge i kreativitetens tegn. Der er følgende fag på programmet:

Billedvævning og intro til rammevævning * Bogbinding, æsker og papir * Broderi * Garn på mange måder* Løbbinding: kurvesyning * Trædrejning

 

Vil du sikre dig plads på dit favorithold, er det nu du skal tilmelde dig. Broderi og trædrejning er fuldt bookede allerede nu, men det er muligt at komme på venteliste. Vi starter mandag den 30.7.2018 og slutter fredag den 3.8.2018. Undervisningen er på i alt 36 lektioner og koster kr. 2.495,- pr. person. Dette er inkl. fælles morgenmad, formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Torsdag aften samler vi alle til fælles madlavning og socialt samvær.

 

På grund af sommerferie og planlægning er såvel tilmeldings-, betalings- og afmeldingsfrist den 15. juni 2018, så hvis du ikke allerede har fået materiale omkring uge 31, så skynd dig forbi den røde bænk på skolen eller kig på skolens hjemmeside, hvor du kan læse mere om Uge 31 i Viborg. Har du spørgsmål, ønsker du at få tilsendt et fysisk program eller vil du gerne tilmelde dig, så kan du kontakte Skolen for kreativ fritid på telefon 86 62 62 31 (alle hverdage kl. 8:00 - 9:00) eller send os en mail på info@skolenforkreativfritid.dk.

 

Besøg Skolen for kreativ fritid Facebook. Går du ind og slår notifikationer til på vores facebook-side, så får du automatisk, løbende info om aktuelle kurser og tiltag.

 

Tilmelding til skolens hold samt oprettelse af medlemskab kan ske via skolens hjemmeside: www.SkolenForKreativFritid.dk eller mail: info@SkolenForKreativFritid.dk

 

God sommer og på gensyn

 

Kirsten Hansen

Skoleleder

Skolen for kreativ fritid 

Industrivej 13, 8800  Viborg - tlf.: 86626231 kl. 8:30-9:30

info@SkolenForKreativFritid.dk

www.SkolenForKreativFritid.dk

 

P Pas på miljøet - udskriv kun denne e-mail hvis det er nødvendigt

 

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en mail til info@SkolenForKreativFritid.dk herom.