Uge 31 i Viborg - broderi - ekstra hold

Uge 31 i Viborg - broderi - ekstra hold

Vi sætter hverdagen på pause og skaber plads til fordybelse i håndarbejdet og skaberglæde. 
 
Mandagen starter vi ud med en introduktion til det, ugen kommer til at byde på.  - Vi skal desuden arbejde med tekstiltryk med tilgængelige metoder, som du nemt kan lege videre med hjemme efter kurset.  - Håndbroderiet tager vi også fat på, som noget af det første, så du kan danne dig et indtryk af, i hvilken retning dit projekt skal gå. NB! Alle eventuelle broderiprøver der laves i ugens løb, har vi til hensigt skal kunne bruges til noget reelt ??  
 
Tirsdagen kommer til at stå i maskinbroderiets tegn, da der denne dag er god tid til at nå omkring mange teknikker og blive fortrolig med at bruge din symaskine som broderimaskine.   Onsdag arbejder vi videre med kombinationen af hånd- og maskinbroderi og tekstiltryk. Vi nærmer os stille og roligt torsdag, hvor der er montering på dagsordenen. Vi vil derfor – uden stress – arbejde på at få nogle af broderierne gjort klar til montering.
 
Med udgangspunkt i Paulines skønne modeller af tasker, punge og etuier arbejdes der torsdag målrettet hen imod dine egne færdige designs.  - Du bliver klædt godt på til montering af lynlåse på måder, der ikke skræmmer modet fra nogen. Samt hvordan praktiske lommer og detaljer kan integreres i din helt egen ”tekstile beholder”. - Der arbejdes primært på maskine i forbindelse med montering.
 
Fredag samler vi trådene – bogstaveligt talt. Der vil være lidt finpudsning af monteringen der skal ordnes og måske skal nogle broderiprøver fra ugens forløb slås til knapper, sys til nålepuder, monteres på æsker eller andet.
 
- Dagen afrundes traditionen tro med en udstilling efter frokost.
 
 
Og så til det praktiske:
 
-Der bliver brug for stof af forskellig art ugen igennem. Pauline har masser af lækre, velegnede bomuldskvaliteter til fór og flere med så fint og diskret print, at de sagtens kan bruges som bund for skønne broderier. - På værkstedet har Mette desuden et godt udvalg af hør i forskellige kvaliteter og farver.
 
Til maskinbroderi må du meget gerne medbringe hele din beholdning af tråd. Naturligvis er almindelige typer sytråd oplagt men også DMC garn og specialtråd i metal er anvendeligt. - Du skal brodere med din egen symaskine, som med  få fingergreb kan laves til den mest eminente broderimaskine. NB! Medbring stoppetrykfoden – da det blandt andet er den der muliggør maskinbroderiet.
 
Pak ”værktøjskassen” med: Broderigarn (DMC, Anchor, Coats, Madeira) Sytråd (polyester, bomuld, uld, sysilke, metal, rayon m.m.) Stof - gerne naturmaterialer. Gængs sytilbehør – målebånd, sakse til stof, tråd og papir.  Medbring også gerne fotos/print du gerne vil have over på stof. 
 
Hvis du har lyst til at spørge ind til ugens indhold må du naturligvis meget gerne kontakte os!  
 

Maskinbroderi :  Birthe Post   bipost22@gmail.com Montering:  Pauline Zhang  pauline-cute@hotmail.com  Håndbroderi og tryk: Mette Danielsen info@oenskefe.dk 
 
Vi ser frem mod fem herlige dage med skønne sting, sjove detaljer og dejligt selskab
 
De bedste hilsner 
 
Pauline, Birthe og Mette

Vil du gerne bruge sommeren på at dyrke din hobby eller prøve det fag du altid har drømt om? Evt. sammen med en ven eller din ægtefælle. Så har du muligheden her.

Skolen for kreativ fritid slår dørerne op til en hyggelig "Uge 31 i Viborg", hvor du for alvor kan fordybe dig i et fag i samvær med dygtige instruktører og andre deltagere, der deler din interesse. Du vælger på forhånd ét af de seks valgfag du ser i programmet.

Ugen er på ialt 36 undervisningslektioner incl. udstilling, evaluering og afslutning. Hver dag starter med fælles morgenmad kl. 8:30, hvorefter undervisningen starter kl. 9:00. Hver dag er der formiddagskaffe, fælles frokost og eftermiddagskaffe. Mandag, tirsdag og torsdag slutter undervisningen kl. 16:20. Onsdag slutter undervisningen kl. 14:30, hvorefter der er et fælles arrangement. Fredag siger vi farvel til hinanden kl. 14:30 efter udstilling, afslutningskaffe og evaluering.

Pga. sommerferie og planlægning er såvel tilmeldings-, betalings og afmeldingsfrist den 15 juni 2017.

Prisen dækker undervisning, morgenmad, formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe m/kage samt aftensmad torsdag aften, hvor vi hjælpes ad med at lave måltidet.

Vil du gerne tilmelde dig eller har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til info@skolenforkreativfritid.dk

Detaljeret program for det valgte fag fremsendes kort før kursusstart. Her fremgår det også hvad man evt. selv skal medbringe, hvad skolen har af udstyr samt hvad der evt. kommer af materialeudgifter. Alle fag er tilrettelagt for både begyndere og øvede.

Der tages forbehold for ændringer

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 130.07.201809:00 - 16:20 Industrivej 13
  • 231.07.201809:40 - 17:00 Industrivej 13
  • 301.08.201809:00 - 14:30 Industrivej 13
  • 401.08.201809:00 - 12:00 Industrivej 13
  • 502.08.201809:00 - 16:20 Industrivej 13
  • 603.08.201809:00 - 14:30 Industrivej 13
Holdnr.
185318
Startdato
30.07.2018
Slutdato
03.08.2018
Ugedage
mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag
Tidspunkt
Kl. 09:00 - 16:20
Underviser
Marianne Ochwat
Adresse
Industrivej 13, 8800
Lokale
lokale 4
Holdtimer
39,25
Mødegange
6
Pris (DKK)
2495
Almen
 
2290
Pensionist Viborg Kommune